tarieven

  • Als je contact met mij opneemt, kun je vrijblijvend je vraag stellen en overleggen over de mogelijkheden voor begeleiding. Dit kost je niets en je legt je nog nergens aan vast.

  • Past jouw vraag bij wat ik kan bieden, dan plannen we een intakegesprek. Naast verder kennismaken, hoor ik dan ook graag meer over de situatie van jou en/of je kind, je vraag en wat je hoopt te bereiken.

  • Hebben we na het intakegesprek beiden de indruk dat ik je goed verder kan helpen, dan krijg je een behandelvoorstel voor het vervolg. Hierin vind je de doelen en een concreet voorstel voor begeleiding.
     

Ik werk op basis van een uurtarief van EUR 95,- per uur (waarvan 45 min. directe tijd, 15 min. eigen voorbereiding en nawerk).
 

Woon je in de regio Lekstroom (Houten, Nieuwegein, IJsselstein)? Dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoede zorg, aangezien Hartesleutels daar een contract heeft voor basis-GGZ jeugd.
In dat geval zijn er dan voor jou geen kosten aan verbonden. Neem contact op met je huisarts, jeugdarts (GGD) of het sociaal team om deze mogelijkheid te bespreken.