special: strippenkaart

De strippenkaart is er voor iedereen die denkt: het lukt me eigenlijk best wel, dat opvoeden. Maar soms zou het fijn zijn om laagdrempelig een orthopedagoog iets te kunnen voorleggen. Je hebt een vraag over jouw kind of juist over iets waar je als ouders zelf tegenaan loopt in de opvoeding.

Niets ernstig, niets groots, maar een objectieve deskundige blik van buitenaf zou fijn zijn. Natuurlijk zijn er allerlei boeken die je kunt opzoeken. Maar als je niet echt een lezer bent, maar iemand die vooral leert vanuit sparren en praten, dan is de strippenkaart vast iets voor jou:

Voor EUR 95,- kun je gebruik maken van drie consulten. Aan jou de keuze op welke manier je deze consulten wilt inzetten: door een telefonisch gesprek, een afspraak via beeldbellen of door middel van een emailwisseling.

Hoe werkt het?

Je schaft de strippenkaart aan en zodra je een onderwerp of vraag hebt die je wilt bespreken, mail je me in korte lijnen even de inhoud. Daarbij kun je ook aangeven van welk communicatiemiddel je gebruik wilt maken.

Als je kiest voor (beeld)bellen, plannen we met elkaar een moment in. In een half uur help ik je graag op weg met je vraag!
Als je kiest voor emailconsult, krijg je van mij twee emails: een eerste respons op je vraag, daarna kun je nog reageren en sluit ik de ronde af met nog een laatste mail.

De strippenkaart is na aankoop 2 jaar geldig.